Гуляш із баранини

Гуляш із баранини

Інгредієнти:

  • 800 г м’яса з кісткою (лопатка),
  • 40 г олії,
  • 30 г борошна,
  • 250 г помідорів,
  • 100 г цибулі,
  • сіль,
  • червоний перець,
  • 1 ложка рубаної зелені петрушки.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо обмити, видалити кістку, плівки і зайвий жир, нарізати по 4—6 шматків на порцію.
  2. М’ясо посипати сіллю, обсмажити на сильно розігрітій олії.
  3. На олії, що залишилася від смаження, присмажити очищену і нарізану кружальцями цибулю.
  4. М’ясо і цибулю перекласти в каструлю, влити 250 мл води; тушкувати під кришкою до м’якості.
  5. Під час тушкування додати зварені окремо в невеликій кількості води протерті помідори.
  6. Готове м’ясо посипати борошном, що залишилося, приправити за смаком сіллю, червоним перцем, проварити, викласти на кругле глибоке блюдо, посипати рубаною зеленню петрушки.
  7. Подавати страву з картоплею, галушками і салатом із сирих овочів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *