Інгредієнти:
- 800 г м’яса з кісткою (лопатка),
- 40 г олії,
- 30 г борошна,
- 250 г помідорів,
- 100 г цибулі,
- сіль,
- червоний перець,
- 1 ложка рубаної зелені петрушки.
Спосіб приготування:
- М’ясо обмити, видалити кістку, плівки і зайвий жир, нарізати по 4—6 шматків на порцію.
- М’ясо посипати сіллю, обсмажити на сильно розігрітій олії.
- На олії, що залишилася від смаження, присмажити очищену і нарізану кружальцями цибулю.
- М’ясо і цибулю перекласти в каструлю, влити 250 мл води; тушкувати під кришкою до м’якості.
- Під час тушкування додати зварені окремо в невеликій кількості води протерті помідори.
- Готове м’ясо посипати борошном, що залишилося, приправити за смаком сіллю, червоним перцем, проварити, викласти на кругле глибоке блюдо, посипати рубаною зеленню петрушки.
- Подавати страву з картоплею, галушками і салатом із сирих овочів.