Гуляш свинячий

Гуляш свинячий

Інгредієнти:

  • 600 г свинини,
  • 4 ст. ложки масла,
  • 2 ст. ложки томата,
  • 2 ст. ложки борошна,
  • 4 голівки ріпчастої цибулі,
  • сіль,
  • перець,
  • паприка,
  • зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Свинину промити, нарізати кубиками, обсмажити в сотейнику з дрібно нарізаною цибулею.
  2. До м’яса додати трохи бульйону і тушкувати під кришкою до напівготового стану. У міру википання бульйону його слід увесь час доливати по одній столовій ложці. Наприкінці тушкування додати спасерований на маслі томат-пюре або свіжі помідори, сіль, перець, лавровий лист, борошняне пасерування, розведене бульйоном; посипати червоним перцем, помістити в духовку і тушкувати до готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *