Інгредієнти:
- 600 г свинини,
- 4 ст. ложки масла,
- 2 ст. ложки томата,
- 2 ст. ложки борошна,
- 4 голівки ріпчастої цибулі,
- сіль,
- перець,
- паприка,
- зелень за смаком.
Спосіб приготування:
- Свинину промити, нарізати кубиками, обсмажити в сотейнику з дрібно нарізаною цибулею.
- До м’яса додати трохи бульйону і тушкувати під кришкою до напівготового стану. У міру википання бульйону його слід увесь час доливати по одній столовій ложці. Наприкінці тушкування додати спасерований на маслі томат-пюре або свіжі помідори, сіль, перець, лавровий лист, борошняне пасерування, розведене бульйоном; посипати червоним перцем, помістити в духовку і тушкувати до готовності.