Ікра баклажанна

Ікра баклажанна

Інгредієнти:

  • 500 г баклажанів
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 ст. ложка оцту
  • 3 ст. ложки томата або 2—3 помідори
  • решту за смаком

Спосіб приготування:

  1. Запекти баклажани в духовці до м’якості, зняти з них шкірочку і дати соку стекти. М’якоть дрібно нарубати. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю трохи підсмажити на олії, додати томат або
    свіжі помідори, нарубані баклажани і тушкувати всю масу до необхідної густоти.
  2. Після цього заправити олією, оцтом, сіллю і товченим часником. Перед тим як подати до столу, посипати зеленою цибулею і зеленню петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *