Італійський гамбургер

Італійський гамбургер

Інгредієнти:

  • 600 г яловичого фаршу,
  • 0,5 ч. ложки сухого естрагону,
  • 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю,
  • 2 ст. ложки дрібно нарізаної петрушки,
  • 2 дольки часнику,
  • 1 ст. ложка пюре із солоної риби,
  • 2 ст. ложки панірувальних сухарів,
  • 1 ч. ложка тертої лимонної цедри,
  • 1 яйце,
  • 2 ст. ложки маслинової олії,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Змішати яловичий фарш, перець, сухий естрагон, часник, петрушку, пюре з кільки або хамси, сухарі, протерту лимонну цедру і сире яйце. З одержаного фаршу сформувати 4 коржі.
  2. Налити маслинову олію на блюдо й покласти в нього коржі.
  3. Готувати при повній потужності 2—3 хв, потім коржі перевернути і довести до готовності ще за 2—2,5 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *