Інгредієнти:
- 150 г макаронів,
- 1 головка салату,
- 2 помідори,
- 200 г відвареного м’яса (телятина, курятина),
- 2 зубці часнику,
- сіль,
- перець,
- олія,
- сік лимона,
- 1/2 ч. ложки цукру.
Спосіб приготування:
- Макарони відварити, відцідити, остудити. М’ясо порізати на шматочки, підсмажити на олії.
- Помідори помити, порізати. Один зубець часнику розтерти зі сіллю, вимішати з олією, соком лимона і цукром. Додати до смаку мелений чорний перець.
- Салат помити, підсушити серветкою. Другий зубець часнику розрізати навпіл, наперти ним боки салатниці, викласти овочі, макарони і м’ясо. Вимішати. Полити приготованим соусом і знову вимішати.