Італійський салат

Інгредієнти:

  • 150 г макаронів,
  • 1 головка салату,
  • 2 помідори,
  • 200 г відвареного м’яса (телятина, курятина),
  • 2 зубці часнику,
  • сіль,
  • перець,
  • олія,
  • сік лимона,
  • 1/2 ч. ложки цукру.

Спосіб приготування:

  1. Макарони відварити, відцідити, остудити. М’ясо порізати на шматочки, підсмажити на олії.
  2. Помідори помити, порізати. Один зубець часнику розтерти зі сіллю, вимішати з олією, соком лимона і цукром. Додати до смаку мелений чорний перець.
  3. Салат помити, підсушити серветкою. Другий зубець часнику розрізати навпіл, наперти ним боки салатниці, викласти овочі, макарони і м’ясо. Вимішати. Полити приготованим соусом і знову вимішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *