Йогуртовий торт з персиками і лимоном

Інгредієнти:

  • 150 г бісквітного печива,
  • 100 г вершкового масла.

Для начинки:

  • 1 склянка желатину,
  • 650 г персиків,
  • 100 г цукру,
  • 450 г йогурту,
  • 250 г густих вершків,
  • сік і терта цедра 1 лимона.

Спосіб приготування:

  1. Форму вистелити пергаментом. Печиво покришити, з’єднати з вершковим маслом і щільно укласти. Охолоди. Замочити желатин в холодній кип’яченій воді на 40 хв.
  2. Персики протерти з цукром, частину залишити для оформлення. Ввести половину розпущеного желатину, перемішати і викласти 3/4 частини на охолоджений корж. Охолоди.
  3. З’єднати йогурт з лимонним сік, цедру і 2 ст. ложки цукру, ввести що залишився розпущений желатин і збиті вершки. Викласти на корж з желе.
  4. Зверху нанести желе що залишилося. Охолоджують протягом 3 годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *