Інгредієнти:
- 150 г бісквітного печива,
- 100 г вершкового масла.
Для начинки:
- 1 склянка желатину,
- 650 г персиків,
- 100 г цукру,
- 450 г йогурту,
- 250 г густих вершків,
- сік і терта цедра 1 лимона.
Спосіб приготування:
- Форму вистелити пергаментом. Печиво покришити, з’єднати з вершковим маслом і щільно укласти. Охолоди. Замочити желатин в холодній кип’яченій воді на 40 хв.
- Персики протерти з цукром, частину залишити для оформлення. Ввести половину розпущеного желатину, перемішати і викласти 3/4 частини на охолоджений корж. Охолоди.
- З’єднати йогурт з лимонним сік, цедру і 2 ст. ложки цукру, ввести що залишився розпущений желатин і збиті вершки. Викласти на корж з желе.
- Зверху нанести желе що залишилося. Охолоджують протягом 3 годин.