Кабачки з цибулею і сиром

Кабачки з цибулею і сиром

Інгредієнти:

  • 10 кабачків (завдовжки 8 см)
  • 100 г вершкового масла

Для начинки:

  • 2 голівки ріпчастої цибулі
  • 70 г вершкового масла
  • 1 ст. ложка борошна
  • 150 мл молока
  • 80г пармезану або іншого сиру
  • 2 яйця
  • сіль і перець зa смаком

Спосіб приготування:

  1. Відібрати кабачки однакової величини, очистити від шкірочки й опустити в киплячу солону воду. Напівготові кабачки охолодити, розрізати уздовж, обережно вийняти м’якоть і насіння й покласти їх у змащений маслом сотейник.
  2. Приготування начинки: дрібно нарізану цибулю спасерувати у вершковому маслі, додати віджату м’якоть кабачків, столову ложку борошна, розбавити молоком і, увесь час помішуючи, потримати на вогні кілька хвилин. У загустілу масу, зняту з вогню, додати тертий сир, яйця, сіль і перець і все ретельно перемішати. 
  3. Начинити кабачки і поставити сотейник у духовку на 20—25 хв. 
  4. Подають як самостійну страву або як гарнір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *