Спосіб приготування:
- Добре промити і нарізати порційними шматками тушку качки (приблизно 750 г). Подрібнити на тертці 1 голівку ріпчастої цибулі, 1 морквину, 1—2 скибочки селери і додати до м’яса.
- Влити 1 склянку гарячої води, 5—6 ложок жиру, посолити за смаком і варити при кипінні. Коли м’ясо почне обсмажуватися, додати меленого солодкого червоного перцю, чорного перцю і 4—5 очищених й подрібнених на тертці червоних помідорів. Влити таку кількість гарячої води, щоб соус майже покрив м’ясо, і варити при кипінні на середньому вогні.
- Обмити 750 г баклажанів середнього розміру і нарізати напівкружальцями завтовшки приблизно 2 см (якщо баклажани великі, то нарізати їх спершу кружальцями, а потім кожне кружальце на четвертинки). Посолити, дати воді стекти, промити холодною водою, підсушити серветкою й обсмажити.
- Коли м’ясо буде майже готове, додати обсмажені баклажани. Продовжувати варити при слабкому кипінні приблизно 20 хв. Перед тим як подати до столу, посипати чорним перцем.