кайзерівський (імператорський) омлет)

Кайзершмаррн (імператорський омлет)

Інгредієнти:

  • 150 г борошна
  • 3 яйця
  • 250 мл.молока
  • 30 г родзинок
  • 2 ст.л. мигдальних пелюсток (у мене на жаль не було, але це не страшно)
  • дрібка солі
  • цукор
  • вершкове масло
  • цукрова пудра

Спосіб приготування:

  1. Жовтки відокремити від білків. Змішати жовтки з борошном.
  2. Окремо збити білки в пишну піну.
  3. До борошна з жовтками додати родзинки, молоко, сіль і білки і добре перемішати до однорідної маси.
  4. Сковороду розігріти з вершковим маслом, вилити всю масу і обсмажити до золотистої скоринки.
  5. А тепер найскладніше: необхідно перевернути, цілим я його перевертати не ризикнула і розрізала на навпіл, після чого перевернула і смажила до золотистого кольору. Тепер порізати на невеликі шматочки, гострим ножем, посипати цукром, вершковим маслом і горіхами, обсмажувати помішуючи ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою, подавати з джемом або ягідним соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *