Камбала відварна з соусом із цибулі

Камбала відварна з соусом із цибулі

Інгредієнти:

  • 500 г риби,
  • 2,5 склянки молока,
  • 4 голівки ріпчастої цибулі,
  • 1,5 ст. ложки вершкового масла,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • лимонний сік,
  • сіль, цукор за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Підготувати рибу, нарізати порційними шматками. Скип’ятити молоко і відварити в ньому рибу. Спекти без жиру ріпчасту цибулю. Готову гарячу цибулю протерти крізь сито. Заправити пюре вершковим маслом, розтертим із пасерованим борошном; влити в пюре трохи окропу і проварити до загуснення, після чого заправити за смаком лимонним соком, сіллю і цукром. Готову рибу викласти на блюдо, залити соусом. На гарнір подати відварну картоплю.
  2. Соус повинен мати приємний кисло-солодкий смак. Замість лимонного соку можна використовувати розведену за смаком лимонну кислоту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *