Канапе із сардинами

Інгредієнти:

  • 350 г хліба,
  • 80 г масла,
  • 120 г сардин,
  • 1 яйце,
  • 10 каперсів,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Змастити вершковим маслом підрум’янені на решітці грінки довгастої форми завдовжки 5—6 см і завширшки 2 см.
  2. Очистити сардини від луски; якщо вони великі, розрізати їх навпіл уздовж, вийняти хребець і покласти на грінки.
  3. Прикрасити — з одного боку протертим крізь сито крутим жовтком, а з іншого — білком, теж протертим крізь сито.
  4. Краї посипати дрібно нарізаною петрушкою.
  5. У середину покласти каперс або шматочок зеленої маслини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *