Канапе з анчоусами

Інгредієнти:

  • 350 г хліба,
  • 80 г масла,
  • 20 г пасти з анчоусів,
  • 100 г анчоусів (хамси),
  • 50 г солоних огірочків (корнішонів),
  • 1 яйце.

Спосіб приготування:

  1. Нарізати хліб для бутербродів тонкими скибочками, з яких вирізати прямокутники завдовжки 5—6 см і завширшки 2см. Підрум’янити їх на решітці до золотавого кольору і намазати маслом, розтертим з пастою з анчоусів. Зверху покласти анчоуси.
  2. Прикрасити шматочком огірочка або каперсом, протертим крізь сито, жовтком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *