Канапе з філе оселедця

Інгредієнти:

  • 350 г хліба,
  • 80 г масла,
  • 150 г філе оселедця,
  • 2 яйця,
  • 20 г каперсів,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Шматочки філе оселедця покласти на змащені маслом скибочки хліба.
  2. Прикрасити, як і канапе із сардинами.
  3. Якщо оселедець не консервований, а сирий, то, щоб відокремити філе, його потрібно замаринувати в розчині з 0,5 л білого вина і 1/3 склянки оцту.
  4. У маринад додати нарізану кружечками морквину й голівку цибулі.
  5. Покласти також 1 лавровий лист і трошки чебрецю (запашної трави).
  6. Залити шматочки філе, щоб вони були покриті повністю, варити 10 хв., після чого дати охолонути в маринаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *