Капусняк із капустяної розсади

Капусняк із капустяної розсади

Інгредієнти:

  • 200 г капустяної розсади
  • 2—3 картоплини
  • по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі
  • 20 г жиру
  • 1,3 л бульйону або води
  • спеції, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Капусняк із розсади готують переважно на м’ясному бульйоні. Коріння і цибулю нарізають дольками або брусочками і пасерують. Перебрану і промиту капустяну розсаду для видалення гіркоти занурюють на 1—2 хв у киплячу воду, потім відкидають на сито, дають стекти воді й розрізають на 2—3 частини.
  2. У киплячий бульйон кладуть підготовлену розсаду, пасероване коріння і варять 25—30 хв. За 5—10 хв до готовності додають трохи спасеровану, нарізану на шматочки завдовжки 2—2,5 см зелену цибулю, спеції і сіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *