Картопля "Фрі" в духовці

Картопля “Фрі” в духовці

Інгредієнти:

  • 5-7 шт картоплі середнього розміру
  • 2 яєчних білка
  • паприка, сіль по-смаку

Спосіб приготування:

  1. Багато хто з нас люблять картоплю “Фрі”, але всі чудово знають, що він не корисний для здоров’я. Цей рецепт буде паличкою-виручалочкою для багатьох любителів картопельки “Фрі”, і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.
  2. Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною 1 см.
  3. Яєчні білки збити з сіллю.
  4. Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб кожен брусочок був у білку.
  5. Деко застелити пекарської папером і викласти на нього картоплю. Зверху картоплю посипати паприкою.
  6. Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум’яної скоринки.
  7. Картоплю “Фрі” потрібно їсти відразу ж – гарячою.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *