Інгредієнти:
- 5-7 шт картоплі середнього розміру
- 2 яєчних білка
- паприка, сіль по-смаку
Спосіб приготування:
- Багато хто з нас люблять картоплю “Фрі”, але всі чудово знають, що він не корисний для здоров’я. Цей рецепт буде паличкою-виручалочкою для багатьох любителів картопельки “Фрі”, і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.
- Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною 1 см.
- Яєчні білки збити з сіллю.
- Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб кожен брусочок був у білку.
- Деко застелити пекарської папером і викласти на нього картоплю. Зверху картоплю посипати паприкою.
- Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум’яної скоринки.
- Картоплю “Фрі” потрібно їсти відразу ж – гарячою.
Дякую
Звичайно що не це що в фрітюрі,но смачно,дякуєм! 🙂