Картопляні галушки

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі,
  • 2 ст. ложки масла,
  • 2 яйця,
  • по 2 ст. ложки пшеничного борошна і мелених сухарів,
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Зварену в шкірочці картоплю очищають, пропускають крізь м’ясорубку, додають пшеничне борошно, яйця, сіль, мелений перець і добре розмішують.
  2. З підготовленої маси виготовляють невеликі кульки, кладуть у підсолену воду і варять на легкому вогні 15 хв.
  3. Готові галушки кладуть у каструлю або сотейник, збризкують пряженим маслом, посипають підсмаженими сухарями і ставлять у духовку на короткий час, щоб прогріти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *