Картопляні зрази з грибами

Картопляні зрази з грибами

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі,
  • 100—125 г сухих або 200—250 г свіжих грибів,
  • 2 цибулини,
  • 2—3 ст. ложки масла,
  • 100 г сметани,
  • сіль,
  • перець,
  • яєчний жовток.

Спосіб приготування:

  1. Відварні сухі або свіжі гриби змішати з дрібно нарізаною смаженою цибулею і трохи присмажити, посолити, поперчити.
  2. З картопляного пюре виготовити коржі. Покласти на середину кожного коржа начинку, з’єднати краї, надати форми пиріжка, змастити яйцем, обкачати в сухарях. Обсмажити, викласти на блюдо, полити зверху маслом зі сковороди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *