Картопляні зрази з рибою

Картопляні зрази з рибою

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі,
  • 200 г риби,
  • 2 цибулини,
  • 60 г маргарину або вершкового масла,
  • 1 яйце,
  • 2 ст. ложки панірувальних сухарів,
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю зварити і приготувати пюре з яйцем.
  2. Рибу відварити, вийняти кістки, м’якоть порубати ножем або пропустити крізь м’ясорубку, змішати з підсмаженою цибулею, посолити, поперчити. З пюре сформувати коржі, на кожен покласти рибний фарш, заліпити й обкачати у дрібних сухарях, надавши форми котлети.
  3. За бажаням у фарш можна покласти дрібно посічене круте яйце. Присмажити на маргарині або маслі.
  4. До столу подати з грибним соусом або із салатом з овочів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *