Картопляний салат із солоними огірками

Інгредієнти:

  • 2 середні картоплини,
  • 2 яблука,
  • 2 солоні огірки,
  • 1 невеликий буряк,
  • 1 цибулина,
  • 2 ст. ложки олії,
  • півсклянки нарізаної зелені,
  • оцет і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Неочищену картоплю запекти в духовці, потім очистити, нарізати і змішати з дрібно нарізаними солоними огірками, ріпчастою цибулею і зеленню петрушки.
  2. Яблука, буряк нарізати тонкими скибочками, додати в салат, посолити, заправити олією й оцтом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *