Картопляний салат з буряком

Інгредієнти:

  • 4—5 картоплин,
  • 2—3 невеликі буряки,
  • 1 ст. ложка вареної білої квасолі,
  • 1 стручок болгарського перцю,
  • 1 ст. ложка олії,
  • оцет,
  • зелень,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити й очистити. Буряк спекти й очистити від шкірки. Усе нарізати дрібними кубиками, додати варену білу квасолю і нарізаний болгарський солодкий перець, посолити. Додати заправку, приготовану з рослинної олії й оцту.
  2. Прикрасити салат тонко нарізаними кільцями перцю, посипати подрібненою зеленню або горіхом і пучком петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *