Кіноа зі спаржою та горіхами

Інгредієнти:

  • 425г горіхів фудук, промити,
  • Цедра і сік 1 лимона,
  • Кошерна сіль,
  • Перець,
  • Кіноа – 1 c. (135г),
  • Тахіні – 1/2 c. (70г),
  • Свіжий сік лайма – 1/4 c. (35г),
  • Мед – 1 ст. ложки,
  • Запаковані листя свіжої м’яти – 1 c. (135г),
  • Густа спаржа – 1,
  • Очищені фісташки, подрібнені – 1/4 c. (35г)

Спосіб приготування:

  1. У мисці з’єднайте горіхи, цедру лимона, лимонний сік і пучок сіль та перець. Дайте постояти 20 хвилин або в холодильник протягом ночі, після чого процідіть.
  2. Тим часом приготуйте кіноа по вказівках на упаковкці і приправте дрібкою солі.
  3. Перемішайте у блендері до однорідного пюре тахіні, сік лайма, мед, м’ята, 1/2 склянки води та 1/4 чайної ложки солі, додаючи при необхідності додаткову воду; відкласти.
  4. За допомогою прибору для чистки шкірки овочів поріжте спаржу на смужки. У мисці з’єднайте варену кіноа, смужки спаржі та горіхи Посипати фісташками і обсипати заправкою тахіні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *