Інгредієнти (на 4-6 порцій):
- 100 г темного шоколаду 70% какао
- 3 листа желатину
- 1 яйце
- 1 яєчний жовток
- 65 г цукру
- 250 мл кока-коли
- 200 мл вершків 30%
- Збиті вершки для прикраси
Спосіб приготування:
- Замочити желатин в холодній воді відповідно до інструкції на упаковці.
- Розтерти яєчний жовток з яйцем і цукром на водяній бані додати вершки добре промісити і зняти з вогню.
- Потім розтопити желатин на водяній бані, додати його в яєчну суміш.
- Розтопити шоколад на водяній бані (або мікрохвильовці) в іншій мисці, додати його в яєчну суміш, перемішати.
- Після всю цю суміш остудити до кімнатної температури, і потім обережно додати Coca-Cola, перемішати. Вилити в келихи і поставити в холодильник до повного застигання (приблизно 2-3 години)
- Перед подачею прикрасити збитими вершками.