Копчена свиняча грудинка

Копчена свиняча грудинка

Інгредієнти:

  • 500 г грудинки,
  • 1 морквина,
  • 1 корінь петрушки,
  • 1 корінь селери,
  • 1 цибулина,
  • 2 лаврові листки,
  • 10 горошин перцю,
  • гірчиця за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Грудинку промити в холодній воді, покласти в посуд, залити водою так, щоб вона тільки покрила грудинку, і готувати в печі при повній потужності 5 хв. Зняти піну і додати дрібно нарізані моркву, корінь петрушки, корінь селери, цілу голівку ріпчастої цибулі, лавровий лист, перець горошком.
  2. Накрити кришкою і готувати при 50% потужності 12 хв.
  3. Дати постояти хвилин 10—15, потім грудинку нарізати скибочками і змастити гірчицею перед тим, як подати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *