Інгредієнти:
- 1 кг риби,
- 2 яйця,
- 3—4 ст. ложки мелених сухарів,
- 2 ст. ложки пряженого масла,
- півсклянки сметани,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Підготовлену рибу нарізати порційними шматками без кісток. Посолити, витримати в прохолодному місці 15 хв, обтерти чистою тканиною, змочити в яйці й обкачати в сухарях. Сильно розігріти з пряженим маслом сковороду, покласти в неї рибу й обсмажити з обох боків. Залити сметаною, скип’ятити один раз. Викласти готову рибу на блюдо, посипати подрібненою зеленню. На гарнір подати смажену картоплю, окремо — малосольні огірки.
- Ця страва особливо смачна, якщо її приготувати з живої риби.