Інгредієнти:
- 1 кг риби,
- по 1 шт. моркви, петрушки, селери,
- 1 голівка ріпчастої цибулі,
- 150 г кольрабі,
- 400 г білого сухого вина,
- сіль і перець мелений за смаком.
Спосіб приготування:
- Нарізати тонкою соломкою моркву, петрушку, селеру, кольрабі й ріпчасту цибулю. Трохи обсмажити на вершковому маслі в сотейнику, не підрум’янюючи, але так, щоб овочі були досить м’якими. Після цього влити сухе біле виноградне вино і покласти нарізану порційними шматками рибу, посоливши і поперчивши її, довести до кипіння. Варити на слабкому вогні до готовності.
- Готову рибу разом з овочами викласти на блюдо, при бажанні залити її випареним’відваром. На гарнір подати грінки, підсмажені на маслі.
- Можна використати 200 г вина, але в цьому випадку додати 1 склянку води і лимонний сік.
Дякую