Котлети курячі рубані

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 350 грам,
  • майонез або кефір – 100 грам,
  • яйце – 1 шт.,
  • цибулина – половинка,
  • сіль,перець – за смаком,
  • борошно.

Спосіб приготування:

  1. Філе курки ріжемо дрібними шматочками і додаємо майонез або кефір.
  2. Залишаємо мінімум на 2 години маринуватися в холодильнику (я зробила ввечері і залишила до ранку).
  3. У замариновану масу додаємо 1 яйце, сіль, перець і борошно і половинку цибулини.
  4. Тісто має бути густим, але руками його взяти не можна, як на оладки.
  5. Викладаємо ложкою на прогріту сковороду і обсмажуємо з 2 сторін по 2-3 хвилинки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *