Котлети з грибів

Котлети з грибів

Інгредієнти:

  • 700 г свіжих грибів,
  • 3 шматочки хліба,
  • 1 /4 склянки молока,
  • 1 ст. ложка мелених сухарів,
  • 1 ст. ложка вершкового масла,
  • 2 яйця,
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Свіжі триби перебирають, промивають. Черствий білий хліб замочують у молоці й разом із грибами подрібнюють у м’ясорубці двічі.
  2. Отриманий фарш солять, додають сире яйце і добре перемішують, з фаршу формують котлети, змочують їх у яйці й обкачують у сухарях. Обсмажують на маслі, доводять до готовності у духовці.
  3. Котлети подають з відварною картоплею або картопляним пюре, поливають вершковим маслом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *