Крем «Глясе»

Інгредієнти:

  • 250 г вершкового масла,
  • 150 г цукру,
  • 3 яйця,
  • ванілін — на кінчику ножа,
  • 1 ч. ложка коньяку або десертного вина.

Спосіб приготування:

  1. Цукор змішують із водою (4:1), доводять до кипіння і кип’ятять до повного розчинення. Охолоджені яйця збивають до одержання стійкої пишної піни і, не припиняючи збивання, додають тонкою цівкою гарячий сироп. Збивають доти, поки температура маси не знизиться до кімнатної. Наприкінці збивання додають ванілін, коньяк або вино
  2. При додаванні наприкінці збивання в масляні креми какао-порошку отримують шоколадний крем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *