Крем кавовий

Інгредієнти:

  • Півсклянки кави,
  • 70 г цукрового піску,
  • 375 г молока,
  • 1 ст. ложка какао-порошку,
  • 50 г крохмалю,
  • 150 г цукрової пудри,
  • 250 г вершкового масла або маргарину.

Спосіб приготування:

  1. Каву, цукровий пісок і 1 склянку молока довести до кипіння.
  2. У молоко, що залишилося, підмішати какао-порошок і крохмаль, вилити цю суміш у киплячу рідину, всипавши одночасно просіяну цукрову пудру.
  3. Коли маса повністю охолоне, підмішати її ложка за ложкою до збитого до утворення піни вершкового масла.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *