Крем шоколадно-апельсиновий

Інгредієнти:

  • 5 яєчних жовтків
  • 150 г цукру
  • півпакета ванільного цукру
  • 200 г апельсинової шкірки
  • 2 ч. ложки тертого шоколаду
  • 180 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  1. Жовтки, цукор, ванільний цукор змішати, зварити до густого стану і поставити в холодне місце.
  2. Апельсинову шкірку в цукрі (глазуровану) пропустити крізь м’ясорубку (або блендер), змішати з тертим шоколадом і м’яким вершковим маслом. Обидві маси добре перемішати.
  3. Замість глазурованої апельсинової шкірки можна ви­користовувати терту апельсинову цедру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *