Креольський соус

Креольський соус

Інгредієнти:

  • 1 маленька цибулина, дрібно шинкована,
  • 0,25 склянки ретельно подрібнених зеленого перцю і селери,
  • 2 ст. ложки маслинової олїї,
  • 2 зубчики часнику, ретельно розтертого,
  • 0,25 ч. ложки приправи «чилі»,
  • 450 г томата-пасти.

Спосіб приготування:

  1. З’єднати всі продукти, крім томата-пасти, у скляному посуді. Закрити, Помістити в піч на 4 хв (у.м.10). Перемішати.
  2. Додати томат-пасту. Помістити в піч на 6 хв (у.м.10), потім ще на 11 хв (у.м.4). Перемішати після 5 хв приготування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *