Креветки в вершково-часниковому соусі

Креветки в вершково-часниковому соусі

Інгредієнти:

  • 500 грам очищених креветок,
  • 50 грам вершкового масла,
  • 250 мл. вершків,
  • сік одного невеликого лимона,
  • 50 мл. білого вина,
  • 6-7 часточок часнику,
  • петрушка.

Спосіб приготування:

  1. На сковороді розтопити вершкове масло, додати нарізаний пластинами часник і лимонний сік. Як тільки часник зарум’яниться, додати вершки і вино, перемішати і довести до кипіння.
  2. Додати креветки і тушкувати близько 10 хвилин, потім дістати креветки і залишити соус на повільному вогні, поки кількість соусу не зменшиться вдвічі.
    Вимкнути вогонь.
  3. Знову опустити креветки в сковороду, посипати дрібно нарізаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *