Кролик тушкований зі сметаною

Кролик тушкований зі сметаною

Інгредієнти:

  • Ниркова частина кролика з ніжками,
  • 30 г борошна,
  • 50 г олії,
  • кілька горошин перцю,
  • 1 лавровий лист,
  • 125 г сметани,
  • карамель,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Ниркову частину з ніжками розібраного кролика ретельно очистити від плівок, промити, порубати на шматки, витерти, посолите і посипати борошном. Розігріти олію і на сильному вогні підрум’янити м’ясо з усіх боків до темно-золотавого кольору. Перекласти м’ясо в широку каструлю, долити воду і на слабкому вогні тушкувати до готовності; під кінець тушкування додати потовчений перець і лавровий лист. Коли м’ясо стане м’яким, посипати залишком борошна, прокип’ятити і тушкувати ще 10— 15 хв, після чого забарвити соус карамеллю, посолити за смаком, долити сметану.
  2. М’ясо викласти на видовженому блюді й полити соусом.
  3. Подавати страву з картоплею і гарніром з овочів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *