Інгредієнти:
- 1,5 склянки добре перемеленого м’яса курчати,
- 4 ст. ложки майонезу,
- 3 ст. ложки дрібно нарубаних родзинок,
- 1 ст. ложки цибульних пластівців,
- 2 ст. ложки мелених сухарів,
- 1 ч. ложка лимонного соку,
- 0,5 ч. ложки меленої приправи,
- 1 яйце (трохи збити),
- 1 склянка мелених сухарів.
Спосіб приготування:
- Змішати всі продукти, крім яйця і половини сухарів. Скачати 24 кульки.
- Кожну кульку занурити в збите яйце й обкачати в сухарях. Розкласти 12 штук колом на паперовій тарілці й готувати відкритими 3—4 хв (р.п.10). Повторити процедуру з іншими 12 кульками. Подавати з ароматизованим майонезом.