Кульки із м'яса курчати

Кульки із м’яса курчати

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки добре перемеленого м’яса курчати,
  • 4 ст. ложки майонезу,
  • 3 ст. ложки дрібно нарубаних родзинок,
  • 1 ст. ложки цибульних пластівців,
  • 2 ст. ложки мелених сухарів,
  • 1 ч. ложка лимонного соку,
  • 0,5 ч. ложки меленої приправи,
  • 1 яйце (трохи збити),
  • 1 склянка мелених сухарів.

Спосіб приготування:

  1. Змішати всі продукти, крім яйця і половини сухарів. Скачати 24 кульки.
  2. Кожну кульку занурити в збите яйце й обкачати в сухарях. Розкласти 12 штук колом на паперовій тарілці й готувати відкритими 3—4 хв (р.п.10). Повторити процедуру з іншими 12 кульками. Подавати з ароматизованим майонезом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *