Курча фаршироване

Курча фаршироване

Інгредієнти:

  • 900 г курчати,
  • 2 зубчики часнику,
  • 4 ст. ложки борошна,
  • 100 г сиру,
  • 50 г хліба,
  • 100 г вершків,
  • 100 г бекону,
  • 2 ст. ложки кетчупу,
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. У курчати відділити грудку, очистити її від шкіри і -кісток, обкачати м’ясо в борошні.
  2. Покласти в посуд і розрівняти.
  3. Натертий сир змішати з подрібненим часником і накришеним хлібом, додати вершки.
  4. Сформувати тонку ковбаску, викласти її на розкладене м’ясо курчати, скачати рулетом, обернути скибочкою бекону і закріпити.
  5. Рулет покласти в посуд, накрити його кришкою і готувати 5 хв на повній потужності.
  6. Перевернути м’ясо на інший бік і прогріти ще 4 хв.
  7. З’єднати кетчуп з вершками і полити готову страву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *