Інгредієнти:
- 900 г курчати,
- 2 зубчики часнику,
- 4 ст. ложки борошна,
- 100 г сиру,
- 50 г хліба,
- 100 г вершків,
- 100 г бекону,
- 2 ст. ложки кетчупу,
- сіль
Спосіб приготування:
- У курчати відділити грудку, очистити її від шкіри і -кісток, обкачати м’ясо в борошні.
- Покласти в посуд і розрівняти.
- Натертий сир змішати з подрібненим часником і накришеним хлібом, додати вершки.
- Сформувати тонку ковбаску, викласти її на розкладене м’ясо курчати, скачати рулетом, обернути скибочкою бекону і закріпити.
- Рулет покласти в посуд, накрити його кришкою і готувати 5 хв на повній потужності.
- Перевернути м’ясо на інший бік і прогріти ще 4 хв.
- З’єднати кетчуп з вершками і полити готову страву.