Курча на решітці

Курча на решітці

Інгредієнти:

  • Курча вагою 1,2 кг,
  • 100 г маслинової олії,
  • 1 г меленого чорного перцю.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлене молоде курча промити в холодній воді, обсушити на серветці й розрізати уздовж хребта; розкрити тушку, трохи притиснути і розпластати. Відбиту тушку посолити за смаком, збризкати розтопленим маслом або маслиновою олією, покласти на лист із невеликою кількістю олії і поставити в гарячу духовку на 10—15 хв, після чого вийняти і дати охолонути. Обережно усунути дрібні кістки, стежачи за тим, щоб не розірвати м’ясо; знову посолити, посипати чорним перцем, збризкати розтопленим маслом й обсмажити з обох боків на решітці.
  2. Готове курча можна подавати з різноманітними гарнірами, частина яких описана в наступних рецептах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *