Інгредієнти:
- 3 курячі грудки, розділені на 2 частини,
- 2 ст. ложки вершкового масла або розм’якшеного маргарину,
- 1 ст. ложка соєвого соусу,
- 1 ст. ложка лимонного соку,
- 1/2 ч. ложки солі,
- 1/4 ч. ложки перцю,
- 180 г замороженого гороху,
- 100 г свіжих грибів.
Спосіб приготування:
- Розташувати курячі грудки на круглому блюді тонкими частинами ближче до середини. З’єднати продукти, крім гороху і грибів, сумішшю покрити м’ясо.
- Закрити вощеним папером. Поставити в піч на 12 хв (р.п.10), перевернути шматочки після 6 хвилин приготування.
- Покрити м’ясо горохом і нашаткованими грибами. Закрити і поставити в піч на 6—8 хв (р.п.10) до повної готовності грибів і м’яса. Залишити закритими на 5 хв перед подачею.