Курячий крем

Курячий крем

Інгредієнти:

  • 500 г рубаної курки,
  • 2 склянки дрібно нарізаної селери,
  • 0,5 склянки бланшованого мигдалю,
  • 1/2 ст. ложки рубаної цибулі,
  • 330 г консервованого бульйону грибного супу,
  • 2 ст. ложки білого вина або хересу,
  • 1 ст. ложка лимонного соку,
  • 0,5 склянки подрібненого сиру,
  • 1 склянка подрібнених крекерів.

Спосіб приготування:

  1. З’єднати всі продукти, крім сиру і крекерів. Закрити. Поставити в піч на 12—14 хв (р.п.10); перемішати двічі.
  2. Посипати сиром, а потім меленими крихтами. Готувати відкритим 2,5 хв (р.п.10).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *