Кисіль лимонний холодний

Інгредієнти:

  • 300 г цукру,
  • 3/4 склянки картопляного борошна,
  • 3/4 склянки лимонного соку,
  • 7 склянок води,
  • цедра з півлимона.

Спосіб приготування:

  1. Скип’ятити 6 склянок води з 300 г цукру, влити тонкою цівкою, постійно помішуючи, 3/4 склянки картопляного борошна, розбовтаного зі склянкою води.
  2. Коли з’являться бульбашки і суміш загусне, 3/4 склянки лимонного соку, натерту цедру, перемішати, вилити в узварницю, винести на лід.
  3. Подавати з вершками або молоком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *