Локшина з кабачків

Інгредієнти:

  • Свіжий коріандр – пучок (35г),
  • Рисовий оцет – 3 ст. ложки,
  • Кунжутна олія – 1 ст. ложка,
  • Зубчики часнику – 2 шт, подрібнені,
  • Червоний перець – 2 ч. ложки, подрібнений,
  • Цукор – 2 ч. ложки,
  • Середній кабачок – 3 шт. порізаний спіраллю, або тонкими смужками.

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці збийте кінзу, оцет, олію, часник, червоний перець, цукор і 1/2 чайної ложки солі і з’єднайте з нарізаними кабачками.
  2. Подавайте негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *