Листкові пиріжки з курчам

Листкові пиріжки з курчам

Інгредієнти:

  • 500 г вареного м’яса курчати,
  • 100 г свіжих білих хлібних крихт
  • сіль і перець,
  • 1 ч. ложка лимонного соку,
  • 2 яйця,
  • 50 г чорних хлібних крихт,
  • жир для смаження,
  • 100 г свіжих грибів,
  • кілька гілочок петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Порубати м’ясо курчати і змішати його з білими хлібними крихтами. Посолити і поперчити, додати лимонний сік і 1 яйце. Збити до одержання рівномірної консистенції.
  2. Суміш повинна бути густою.
  3. Розділити суміш на 8 порцій. Надати кожній порції форму сосиски і вмочити її у збите яйце, а потім у чорні хлібні крихти.
  4. Зробити це двічі.
  5. Смажити пиріжки по три штуки за один прийом, у великій кількості жиру, поки пиріжки не стануть золотавими і хрусткими. Подавати до столу гарячими або холодними. Прикрасити грибами і петрушкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *