Інгредієнти:
- 500 г вареного м’яса курчати,
- 100 г свіжих білих хлібних крихт
- сіль і перець,
- 1 ч. ложка лимонного соку,
- 2 яйця,
- 50 г чорних хлібних крихт,
- жир для смаження,
- 100 г свіжих грибів,
- кілька гілочок петрушки.
Спосіб приготування:
- Порубати м’ясо курчати і змішати його з білими хлібними крихтами. Посолити і поперчити, додати лимонний сік і 1 яйце. Збити до одержання рівномірної консистенції.
- Суміш повинна бути густою.
- Розділити суміш на 8 порцій. Надати кожній порції форму сосиски і вмочити її у збите яйце, а потім у чорні хлібні крихти.
- Зробити це двічі.
- Смажити пиріжки по три штуки за один прийом, у великій кількості жиру, поки пиріжки не стануть золотавими і хрусткими. Подавати до столу гарячими або холодними. Прикрасити грибами і петрушкою.