Люля-кебаб з барбарисом

Люля-кебаб з барбарисом

Інгредієнти:

  • 400 г баранини
  • 100 г ниркового баранячого жиру
  • 2 цибулини
  • 2 ст. ложки масла
  • 2 склянки води
  • 50 г зеленої цибулі
  • 1 ст. ложка сумаху
  • 3 склянки вареного рису.

Спосіб приготування:

  1. Баранину і нирковий жир дрібно нарізати, перемішати з рубаною цибулею, посипати перцем і посолити. Отриману суміш залишити на годину. Потім пропустити крізь м’ясорубку, додати масло, воду, сформувати круглі ковбаски.
  2. На блюдо покласти шар вареного рису, а зверху викласти люля-кебаб. Посипати сумахом (порошок сушеного барбарису) і готувати на повній потужності 8—10 хв. Перед тим як подати до столу, посипати подрібненою зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *