Інгредієнти:
- 400 г баранини
- 100 г ниркового баранячого жиру
- 2 цибулини
- 2 ст. ложки масла
- 2 склянки води
- 50 г зеленої цибулі
- 1 ст. ложка сумаху
- 3 склянки вареного рису.
Спосіб приготування:
- Баранину і нирковий жир дрібно нарізати, перемішати з рубаною цибулею, посипати перцем і посолити. Отриману суміш залишити на годину. Потім пропустити крізь м’ясорубку, додати масло, воду, сформувати круглі ковбаски.
- На блюдо покласти шар вареного рису, а зверху викласти люля-кебаб. Посипати сумахом (порошок сушеного барбарису) і готувати на повній потужності 8—10 хв. Перед тим як подати до столу, посипати подрібненою зеленою цибулею.