Манти

Манти

Інгредієнти для фаршу:

  • 440г баранини,
  • 45 г баранячого сала,
  • 500 г очищеної ріпчастої цибулі.

Інгредієнти для тіста:

  • 320 г борошна,
  • 20 г води.

Спосіб приготування:

  1. Баранину і цибулю дрібно порубати, посолити, поперчити. З борошна і води замісити круте тісто, дати йому вилежатися, а потім розкачати з нього тонкі варениці завбільшки з долоню, причому краї варениць повинні бути розкатані тонше, ніж Середина, На середину варениці покласти фарш, зверху шматочок баранячого сала і защепити краї, надавши виробу кругдої форми.
  2. Відварюють манти на парі під кришкою 45 хв. Подаючи до столу, манти заливають бульйоном, посипають дрібно нарубаною зеленню. Окремо подають сметану або кисле молоко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *