Млинці з сиром

Інгредієнти для млинців:

  • Вода – 1 склянка,
  • молоко – ¾ склянки,
  • яйце – 3 шт,
  • вершкове масло – 5 столових ложки,
  • сіль – ½ чайної ложки,
  • борошно – 1,5 склянки.

Начинка:

  • Сир – 450 г,
  • рікотта – 425 г,
  • яйце – 1 шт,
  • ванілін – 1 чайна ложка,
  • цедра – 2 чайних ложки,
  • цукор – 2 столові ложки.

Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
  2. Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
  3. Начините млинці сирною масою і загорніть їх.
  4. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін.
  5. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *