М'ясо на вертелі по-кентуккськи

М’ясо на вертелі по-кентуккськи

Інгредієнти:

  • 2 кг яловичої вирізки,
  • 6 зубків часнику,
  • 1 склянка маслинової олії,
  • 100 г червоного вина,
  • 1 склянка нарізаної цибулі,
  • 1 лавровий лист,
  • 1 ст. ложка цукрового піску,
  • 1 ч. ложка часникового порошку,
  • 1ст. ложка соусу вучешир,
  • 1 ст, ложка соєвого соусу,
  • 4 краплі соусу табаско,
  • 100 г лимонного соку.

Спосіб приготування:

  1. У м’ясі рівномірно зробити 12 невеликих надрізів. Розрізати зубки часнику навпіл і покласти в зроблені надрізи. Помістити м’ясо в неглибоку форму для запікання.
  2. Змішати інгредієнти, що залишилися. Викласти отриману суміш у каструлю. Довести до кипіння і зняти з вогню. Охолодити. Полити сумішшю м’ясо і маринувати 8 годин. Настромити м’ясо на вертел і запікати на повільному вогні 1,5—2 години. Періодично поливати м’ясо маринадом. Розрізати і подавати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *