Інгредієнти:
- 2 кг яловичої вирізки,
- 6 зубків часнику,
- 1 склянка маслинової олії,
- 100 г червоного вина,
- 1 склянка нарізаної цибулі,
- 1 лавровий лист,
- 1 ст. ложка цукрового піску,
- 1 ч. ложка часникового порошку,
- 1ст. ложка соусу вучешир,
- 1 ст, ложка соєвого соусу,
- 4 краплі соусу табаско,
- 100 г лимонного соку.
Спосіб приготування:
- У м’ясі рівномірно зробити 12 невеликих надрізів. Розрізати зубки часнику навпіл і покласти в зроблені надрізи. Помістити м’ясо в неглибоку форму для запікання.
- Змішати інгредієнти, що залишилися. Викласти отриману суміш у каструлю. Довести до кипіння і зняти з вогню. Охолодити. Полити сумішшю м’ясо і маринувати 8 годин. Настромити м’ясо на вертел і запікати на повільному вогні 1,5—2 години. Періодично поливати м’ясо маринадом. Розрізати і подавати до столу.