Інгредієнти:
- М’ясо (свинина, курка) – 500 г,
- гриби – 300 г,
- цибуля – 2 шт.,
- часник – 2 зубч.,
- сирок (дружба) – 1 шт.,
- майонез – 2 ст. л.,
- яйце – 1 шт.,
- помідор – 1 шт.
Спосіб приготування:
- М’ясо добре відбити, змастити сумішшю (майонез, аджика, сіль, перець, часник). Дати йому помаринуватися (2 години.)
- Гриби (у мене лісові) обсмажити з цибулею + сіль, перець + 1 ч.л. майонезу.
- Сирок натерти на крупній тертці + часник пропустити через часникодавку + 1 ст. л. майонезу + 1 яйце (сире) + сіль, щіпка каррі і куркуми (в принципі підійде будь-яка приправа). Добре перемішати.
- Шматочки м’яса укласти на змащений деко, потім по краях укласти кружальця помідори, гриби. Зверху акуратно укладаємо яєчно-сирну суміш.
- Запікаємо при 250 °С -25 хвилин.