Овочеві нагетси

Овочеві нагетси

Інгредієнти:

  • 250гр. заморожених овочів (морква, горошок, кукурудзи, зелена квасоля)
  • замінник для 1 яйця
  • 1/2 чашки хлібних крихт
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки часникового порошку
  • сік 1/2 лимона
  • 1 1/2 столової ложки оливкової олії

Спосіб приготування:

  1. Нагріти духовку до 180 градусів.
  2. Приготувати суміш згідно інструкції на упаковці. Охолодити. Збити овочі в блендері. У великій мисці змішати овочі, хлібні крихти, замінник яйця, сіль, часниковий порошок, лимонний сік і оливкова олія. Ретельно перемішати.
  3. Застелити деко листом для випічки. З приготовленої суміші зробити невеликі приплюснуті кульки і викласти на деко.
  4. Відправити нагетси в духовку, випікати з кожного боку 20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *