Паніні (тости)

Інгредієнти:

  • 2 великі скибочки хліба,
  • 2 скибочки шинки,
  • 2 скибочки сиру на Ваш смак,
  • 4 листочка базиліка,
  • паприка,
  • сіль,
  • перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Викладаємо шар хліба, шар шинки, потім 2 листочка базиліка, посипаємо паприкою, викладаємо сир, що залишився базилік і зверху скибочку хліба. Сіль і перець додайте за смаком, але за рахунок смаків сиру та шинки, в цьому немає необхідності.
  2. Якщо є «Бутербродниця» або вафельниця, то кладемо в неї і добре придавлюємо, обсмажуючи до золотистого кольору. Якщо ні, то кладемо на розжарену без масла сковороду, і трохи придавивши лопаткою, обсмажити до хрусткої скоринки з двох сторін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *