Паштет із курячої печінки

Паштет із курячої печінки

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки,
  • 2 голівки цибулі ріпчастої,
  • 2 зубки часнику,
  • 60 г вершкового масла,
  • 2 ст. ложки томатної пасти,
  • 2 ст. ложки вершків, чорний мелений перець,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Печінку порізати дрібними шматочками і покласти у форму для тушкування, додати дрібно порізану цибулю і подрібнений часник. Тушкувати з 30 г вершкового масла під закритою кришкою на середній потужності 5 хвилин.
  2. За цей час перемішати двічі. Додати вершки і томатну пасту, отриману суміш протерти крізь сито або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.
  3. Паштет викласти на тарілки і полити зверху залишком вершкового масла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *