Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки,
- 2 голівки цибулі ріпчастої,
- 2 зубки часнику,
- 60 г вершкового масла,
- 2 ст. ложки томатної пасти,
- 2 ст. ложки вершків, чорний мелений перець,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Печінку порізати дрібними шматочками і покласти у форму для тушкування, додати дрібно порізану цибулю і подрібнений часник. Тушкувати з 30 г вершкового масла під закритою кришкою на середній потужності 5 хвилин.
- За цей час перемішати двічі. Додати вершки і томатну пасту, отриману суміш протерти крізь сито або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.
- Паштет викласти на тарілки і полити зверху залишком вершкового масла.