Паштет із печінки

Паштет із печінки

Інгредієнти:

  • 500 г свіжої печінки (яловичої, свинячої, баранячої),
  • 100 г вершкового масла,
  • по півкореня моркви, петрушки, півцибулини,
  • 2 яйця,
  • сіль, перець,
  • лавровий лист.

Спосіб приготування:

  1. Печінку обмивають, очищають від плівок, видаляють жовчні протоки, нарізають шматками, кладуть на сковороду з добре прогрітим салом-шпиком, додають очищені й нарізані соломкою моркву, петрушку, цибулю, смажать до готовності; вливають трохи води, заправляють сіллю, перцем, лавровим листям і тушкують 10 хв.
  2. Видаливши лаврове листя, підготовлену масу тричі пропускають крізь м’ясорубку, додають підігрітого вершкового масла, добре перемішують і кладуть у салатник, а зверху прикрашають дольками круто зварених яєць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *